Test Manager til samfundskritiske projekter

Jobbeskrivelse

Som Test Manager i Nine vil dit overordnede ansvar være, at stå for test og test management på mellemstore og store komplekse agile projekter. På projekter, hvor der udvikles nye og komplekse løsninger, vil du være den, der forbereder teststrategien i samarbejde med projektledere, vores tekniske testere og kundens folk. Du er løsningsorienteret og proaktiv samt stræber altid efter den højeste kvalitet i leverancerne.

Du vil som konsulent i Nine, arbejde på forretningskritiske projekter hos vores kunder. I din rolle som Test Manager indgår du i tværfaglige teams, og skal trives med at rollerne overlapper.Rolle

I rollen som Test Manager bidrager du til at sikre, at projektet har de fornødne testprocesser på plads til understøttelse af et stabilt udviklingsmiljø, og være en vital del i at koordinere testarbejdet sammen med Nine’s egne konsulenter, kundens medarbejdere såvel som eksterne samarbejdspartnere. 

Du vil få en central rolle i at sikre, at der leveres den aftalte kvalitet, og vi forventer, at du selv skaber dig det fulde overblik over projektet og dets funktionelle såvel som non-funktionelle krav.

Med din stærke erfaring inden for struktureret test og ledelse af test indenfor softwareprojekter vil du bidrage til at styrke vores testkompetencer.

 • Ansvarlig for, at alle krav testes, bidrage til fejlrapportering og at resultater dokumenteres og rapporteres
 • Udarbejde testplaner i samarbejde med IT og forretningsudviklere samt øvrige interessenter
 • deltage i review af krav og sikre, at funktionelle krav fra forretningen er testbare
 • Sikre at der bliver testautomatiseret ved hjælpe af de værktøjer som egner sig bedst til det enkelte projekt
 • være koordinator for aktiviteter relateret til testplanlægning, testforberedelse og testafvikling
 • Rapportere status og metrikker til projektledere og kunder

Vi forventer at

Vi forventer, du har en relevant uddannelse, f.eks. som datamatiker, ingeniør, datalog, cand.it eller lign, eller har erfaring med tilsvarende opgaver. Vi ser gerne, at du tidligere har arbejdet med test i datatunge organisationer eller virksomheder og at du evt. har prøvet kræfter med programmering og hands-on testing.

Som konsulent i Nine skal du være vant til at arbejde i et agilt team i tæt kontakt og dialog med kunden og sætte dig ind i kundens/forretningens behov.


 • Du har min. 5 års relevant erfaring
 • Du har min. 3 års erfaring med mellemstore og store testprojekter
 • Har et udpræget konsulentgen – dvs. gode kommunikationsevner og en evne til at lytte og forstå kundens behov og hjælpe dem i deres
 • God forståelse for forretningsudvikling og testlivscyklussen
 • Kendskab til testmanagement-værktøjer (TFS, HP Quality Center ©, Azure DevOps etc..)
 • Gerne ISTQB Certificeret

Som person er du er engageret i alt hvad du gør og er altid opdateret på den nyeste teknologi. Du forstår betydningen af detaljer, og dine gode planlægningsevner gør, at du trives med tværorganisatoriske projekter af både kortere og længere varighed.

Du har nemt ved at udtrykke dig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk. Nogle møder afholdes på engelsk, og mange dokumenter skal skrives på begge sprog.

Hvem er Nine? 

Nine er et it-konsulenthus – og det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger der styrker den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet, med lang levetid. Og løsninger der ikke bare effektiviserer, men udvikler vores kunders forretning.

Vi leder efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo. Du bringer nye ideer til bordet, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning, og forståelse for deres udfordringer og behov.

Vores konsulenter arbejder med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), Digital Post og Skat – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil få indflydelse på mange menneskers hverdag.


Mere information og ansættelsesproces

Ønsker du at vide mere om rollen som Test Manager kan du kontakte Talent Recruitment Manager, Christoffer Dahl på telefon 29890725 eller skrive til job@nine.dk. Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at møde dig og lære dig bedre at kende.