Gå til Indhold

Teknisk Tester

København, Danmark

Stillingsbeskrivelse

Vil du være en del af et IT-konsulenthus som går op i kvalitet, og vil du være en vital part i at sikre en løbende og automatiseret test af udviklingen af forretningskritiske it-systemer? Så er vi på udkig efter det dig.


Som Teknisk Tester i Nine vil du blive en del af et agilt udviklingsteam. I tæt samarbejde med udviklerne og forretningen arbejder du med automatiserede test, for at sikre høj kvalitet på forretningskritiske IT-løsninger.

Som person er du løsningsorienteret og proaktiv, og sammen med resten af udviklingsteamet stræber du efter at opnå høj kvalitet i leverancerne. Du er resultatorienteret, har sans for detaljer og går struktureret til værks. Arbejdsopgaverne vil give dig rig mulighed for at komme med nye idéer og smarte løsninger– og at følge disse til dørs.

Du har måske en softwareudvikler-baggrund, hvor automatiseret test har spillet en stor rolle. I Nine har vi en del teknisk testere, som arbejder med automatiserede test, på forskellige måder, med forskellige værktøjer. Alt afhængigt af vores kunder og deres projekter, vil du i høj grad kunne præge både retning, værktøjer og engagementet, for den automatiserede test på deres projekter.

Ansvarsområde 

Dit primære ansvarsområde vil være at sikre kvalitet, opdatere og videreudvikle den automatiserede test, i takt med at systemerne på området opdateres med ny funktionalitet. Det kan være på løsninger med brugergrænseflader og/eller på tunge backend løsninger med mange integrationer og afhængigheder. Derudover er du ansvarlig for at rapportere og følge op på de fejl, som de afviklede test afslører. 

 • Du er ansvarlig for at sparre med forretningen om behovsafklaring, automatiseringsbehovet og vurdering af testkvaliteten

 • Du sikrer testbarheden i de userstories, som du og teamet er med til at refine

 • Du opbygger, vedligeholder og skaber overblik over testsuiter

 • Du udfører performance-, end-to-end-test, regressionstest og system- og integrationstest

 • Du opbygger og vedligeholder testmiljøer med testdata, som er nødvendige for testen. Det kan være med integration til eksterne og interne testsystemer og/eller med brug af mocks.


Stillingskrav

 • Du kommer med erfaring som teknisk tester, og med konkret erfaring i at arbejde i et agilt udviklingsteam

 • Du har nogle års erfaring som udvikler, hvor du har bygget løsninger i enten java eller javascript, men det er ingen betingelse

 • Du har en relevant uddannelse, f.eks. som datamatiker, ingeniør, datalog, cand.it eller lign, eller har erfaring med tilsvarende opgaver

 • Du har mindst 3 års erfaring med teknisk test eller test automatisering

 • Du kan vurdere hvornår specifikke typer af test skal gennemføres, og hvilke værktøjer der skal bruges

 • Du har erfaring med at arbejde i agile teams


Det vil være en fordel, hvis du…

 • Har erfaring med java, javascript, typescript, vue og spring

 • Har erfaring med BDD og/eller TDD

 • Har erfaring med Cypress, Cucumber, Geb, Spock

 • Har erfaring med Kafka, PostgreSQL, Neo4j, Elasticsearch

 • Har erfaring med GIT, Jira, Jenkins, Kubernetes, Docker

 • Har certificeringer inden for testanalyse, testdesign, testteknikker eller tilsvarende


Du er struktureret, metodisk og engageret. Du tager gerne ansvar i forhold til samarbejdet med teamet og kunden, og har øje for at overholde deadlines. Det er vigtigt, at du har passion for det tekniske og går op i kvaliteten i løsningen, og kan skabe dig overblik over store mængder af data og processer. Dertil kommer et fokus på kontinuerlige forbedringer af arbejdsgange, i forhold til produktion og levering af testdata.


Hvem er Nine?

Nine er et it-konsulenthus – og det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger der styrker den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet, med lang levetid. Og løsninger der ikke bare effektiviserer, men udvikler vores kunders forretning.

Vi leder efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo. Du bringer nye ideer til bordet, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning, og forståelse for deres udfordringer og behov.

Vores konsulenter arbejder med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), Digital Post og Skat – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil få indflydelse på mange menneskers hverdag.


Mere information og ansættelsesproces

Ønsker du at vide mere om rollen som Teknisk Tester  kan du kontakte Head of Recruitment, Christoffer Dahl på telefon 29890725 eller skrive til job@nine.dk. Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at møde dig og lære dig bedre at kende.

København, Danmark
Teknisk tester, Tester
København, Danmark
Teknisk tester, Tester

"At være udvikler i Nine er som at være på førsteholdet i konsulentbranchen. Når du taler med en kunde, har du altid ro i maven over at projektet, du er på, nok skal blive en succes"

Jesper Loose, Front-end udvikler