Student Assistant til Employer Branding hos Nine A/S

Jobbeskrivelse

Drømmer du om et relevant og kompetencegivende studiejob inden for kommunikation? Drømmer du om din egen personlige træningsbane, med mulighed for at høste masser af erfaring? Så er det dig, vi søger som Employer Branding studentermedhjælper til vores kontor på Kongens Nytorv i København.


Nine A/S er et it-konsulenthus i vækst med over 120 ansatte. Vi har brug for en studentermedhjælper til at assistere på opgaver inden for kommunikation i vores Employer Branding-team.

Nine leverer specialudviklede it-løsninger, der kombinerer dyb forretningsforståelse med teknologisk indsigt. Det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger der styrker den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid, der ikke bare effektiviserer, men også udvikler vores kunders forretning.


Jobbet

Som studentermedhjælper i Employer Branding hos Nine, arbejder du tæt sammen med vores Visual Content Producer. Sammen skaber I indhold til vores hjemmeside, de sociale medier og andre relevante kanaler. I har fokus på indhold, der får kandidater til at søge job hos os, men der er også andre kommunikations- og salgsopgaver, som I løfter sammen.

Du har talent for det skrevne ord og kan formulere dig kortfattet, klart og præcist. Vores kommunikation er seriøs, men uformel. Den er direkte, men uden at være pågående – en balance, du forventes at trives i

Det er et lille team og du har derfor et stort medansvar. Det er dig, der offentliggør vores indhold og styrer kampagnerne på Facebook og LinkedIn. Det er derfor en fordel, hvis du har et godt kendskab til annoncering på diverse digitale medier.

Din arbejdstid er 10 til 15 timer om ugen.


Vi forventer at

  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
  • Du har interesse for employer branding
  • Du har en skarp pen
  • Du kan kommunikere et klart budskab
  • Du har et godt kendskab til brugen af sociale medier og kampagner
  • Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt


Hvem er du?

Du er struktureret i din tilgang til opgaveløsning og har lyst til at påtage dig de mange forskelligartede opgaver. Du er nysgerrig på at lære nyt, har et godt humør, en god arbejdsmentalitet, samt lysten til at socialisere med dine kollegaer.


Rekrutteringsproces og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 24. januar 2021. Vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen, så snart vi har den rette kandidat.

Send derfor din ansøgning hurtigst muligt til Talent Recruitment Manager, Christoffer Dahl på e-mail ctd@nine.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Christoffer på telefon +45 29890725.