Gå til Indhold

Softwareudvikler (java)

København, Danmark

Stillingsbeskrivelse

Som Softwareudvikler hos Nine kommer du til at arbejde på forretningskritiske projekter, som udførende konsulent hos vores kunder. Du indgår i tværfaglige teams, og trives med at rollerne til tider overlapper. Du vil udvikle dig fagligt gennem opgaverne og gennem interne faglige arrangementer og konferencer i ind- og udland.

Du vil spille en helt central rolle i vores IT-projektleverance. Du elsker at have hænderne på tastaturet og implementerer elegante løsninger på komplekse problemstillinger. Du holder fokus på kundens behov og du er derfor i kontakt med kunden flere gange i løbet af dagen – de sidder ofte lige ved siden af dig. Men det handler ikke kun om hvad der skal laves, men også hvordan det skal laves.

"Vi ansætter dig, der har et bredt sæt af tekniske kompetencer. Du ser ikke nødvendigvis dig selv som full-stack udvikler, men du er ikke bange for at kaste dig ud i områder uden for dit speciale. Du er drevet af at være med til at forme morgendagens it-landskab"

 

Ansvarsområder

Dit ansvar i rollen som Softwareudvikler dækker primært de konkrete tekniske løsningsforslag, implementering i kodebasen og kvalitetssikring af kildekoden. Du spiller en afgørende rolle for at sikre, at vi leverer løsninger i høj kvalitet, der performer og håndterer alle situationer. Herunder at:

 • Udvikle løsninger og teste de specificerede løsningselementer
 • Afklare overordnede features samt krav i tæt dialog med kunden, projektleder og forretningskonsulenter
 • Implementere/deploye løsninger
 • Videreudvikle og vedligeholde løsninger
 • Estimere udviklingsopgaver og scope i samarbejde med dit projektteam


Stillingskrav

 • Du er uddannet datalog, ingeniør eller lignende på kandidatniveau med mindst 3 års erfaring med udvikling af software eller
 • Du er uddannet diplomingeniør, datamatiker eller lignende på bachelorniveau med mindst 6 års erfaring med udvikling af software
 • Du kan formulere dig flydende på dansk og engelsk, i skrift og tale.
 • Du har erfaring med Java og Spring Framework
 • Du har erfaring med udvikling af web-applikationer
 • Du har erfaring med relationelle databaser og JPA eller Hibernate
 • Du har erfaring med at arbejde i et agilt team


Det vil være en fordel, hvis også

 • Du har erfaring med Groovy og Grails
 • Du har erfaring med Javascript-frameworks, f.eks. Angular eller vue.js
 • Du har erfaring med testautomatisering, f.eks. Cucumber eller Geb
 • Du har erfaring med Docker eller Kubernetes
 • Du har én eller flere agile certificeringer
 • Du er villig til, og interesseret i, at lære andre sprog og teknologier  

Nine tilbyder et fagligt spændende miljø, med dygtige kolleger, hvor du som Javaspecialist vil føle dig hjemme. Vi tror meget på faglig udvikling gennem interessegrupper, teknologiske oplæg, sparring med vores egne folk såvel som tekniske profiler udefra. Vi tilskynder at vore udviklere og arkitekter bidrager aktivt i Open Source projekter, samt deltager på konferencer som F.eks. QCon, JavaONE, Gr8Conf, GOTO, Devoxx, JBoss World o.l.


Hvem er Nine?

Nine er et it-konsulenthus – og det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger der styrker den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet, med lang levetid. Og løsninger der ikke bare effektiviserer, men udvikler vores kunders forretning.

Vi leder efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo. Du bringer nye ideer til bordet, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning, og forståelse for deres udfordringer og behov.

Vores konsulenter arbejder med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), Digital Post og Skat – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil få indflydelse på mange menneskers hverdag.


Mere information og ansættelsesproces

Ønsker du at vide mere om rollen som Softwareudvikler kan du kontakte Talent Recruitment Manager, Christoffer Dahl på telefon 29890725 eller skrive til job@nine.dk. Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at møde dig og lære dig bedre at kende.

København, Danmark
Java

eller

København, Danmark
Java

"At være udvikler i Nine er som at være på førsteholdet i konsulentbranchen. Når du taler med en kunde, har du altid ro i maven over at projektet, du er på, nok skal blive en succes"

Jesper Loose, Front-end udvikler