Passioneret Scrum Master som brænder for sin faglighed

Jobbeskrivelse

Brænder du for at skabe værdi gennem din faglighed? Bliver du motiveret af at deltage i samfundskritiske projekter, hvor du får en helt central og værdiskabende rolle? Så er stillingen hos Nine noget for dig.


Nine er et it-konsulenthus. Det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger der styrker den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid.

Vi leder efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo. Du bringer nye ideer til bordet, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning, og forståelse for deres udfordringer og behov.

Vores konsulenter arbejder med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), Digital Post, Domstolsstyrelsen og virk.dk – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen.


Rolle

Som Scrum Master spiller du en helt central rolle i udviklingsprocessen fremdrift og i tæt samarbejde med besætningen får sat kursen som skal få skibet sikkert i mål via. scrum processens værktøjer og kommunikationsredskaber.

Du er fokuseret på nuet og kan skabe synlige og godkendte resultater indenfor sprintet. Din rolle vil også bestå i at skabe overblik og tage sig af operationelle udfordringer samtidigt med at sikre det gode samarbejdet i scrum teamet. Du bliver motiveret af at samle op med dit team undervejs og efter sprintet, er med til at skabe de hurtige og tydelige forbedringer. Dermed bygger dit team konstant på forbedringer og nyeste viden.


Vi ansætter dig, der er resultatorienteret og har et bredt sæt af faglige kompetencer. Du har dokumenteret erfaring med Scrum og ledelse af udviklingsteams fra analyse til idriftsættelse af løsninger af høj kvalitet. Du er drevet af at digitalisere Danmark og forme morgendagens it-landskab – og du er nysgerrig overfor ny teknologi.


Vi forventer at

  • Du har +3års erfaring som Scrum Master eller tilsvarende rolle
  • Erfaring med at facilitere et eller flere teams
  • Sætter stor værdi i at coache personer og teams i de agile værdier
  • Du kan formulere dig flydende på dansk i både skrift og tale
  • Certificeret Scrum Master 


Det vil være en fordel hvis...

  • Du har erfaring med SAFe og eller er certificeret 
  • Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra politisk styrede organisationer og er bekendt med JIRA og Confluence.
  • Du har erfaring med offentlige kunder


Mere information og ansættelsesproces
Ønsker du at vide mere om rollen som Scrum Master kan du kontakte Talent Recruitment Manager, Christoffer Dahl på telefon 29890725 eller skrive til job@nine.dk. Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at møde dig og lære dig bedre at kende.