Gå til Indhold

Løsningsarkitekt (Java)

København, Danmark

Stillingsbeskrivelse

Som Løsningsarkitekt spiller du en central rolle i arbejdet med at designe softwarebaserede løsninger, og i tæt samarbejde med vores kunder, og teamet knyttet til projektet. Du har dit fokus på kundens behov, og er i kontakt med kunden flere gange i løbet af dagen – ofte sidder vedkommende lige ved siden af dig. Men det handler ikke kun om hvad der skal laves, men også om hvordan.

Vores leverancemodel er baseret på et agilt samarbejde med vores kunder. Vi ser kunder og konsulenter som ét samlet team, med et fælles mål. Som udgangspunkt arbejder vi derfor "ude" hos kunden, hvorfor det er vigtigt, at du er imødekommende og har en positiv tilgang til opgaverne. Som softwarearkitekt har du et særligt ansvar, for at bidrage til den fælles holdånd på tværs af fagkompetencer og kundeforhold.


Ansvarsområder

Dit ansvar dækker primært softwarearkitekturen, det tekniske løsningsdesign og løbende tekniske afklaringer. Dertil kommer sikring af, at implementeringen er i overensstemmelse med kundens forventninger, herunder vedligeholdelsesvenlig kode. Løsningsarkitekten kan også i mange situationer deltage aktivt i leverancen, og være med til at skrive koden.


Som løsningsarkitekt i Nine, har du til ansvar at analysere, præcisere, ajourføre og opstille arkitekturmodeller, til gennemførelse af digitale løsninger, i overensstemmelse med de forretningsmæssige krav, datainfrastruktur og politikker i projektet og hos kunden.

Du vil som oftest have ansvar for et setup med flere teams, som arbejder efter agile principper, og kan bestå af en kombination af folk fra både kunden og Nine. Din hverdag vil være præget af et tæt samarbejde med projektledelsen, techleads og kundens forretningsanalytikere m.fl.


Stillingskrav

Du har erfaring fra lignende rolle(r), og er vant til at være ansvarlig for at analysere, designe, udvikle og implementere arkitekturen af ​​større komplekse løsninger, og med mange omgivende systemmiljøer og udviklere. Vigtigst er, at du kan kommunikere klart, og sikre at kunden er trygge i processen med tilstrækkelig involvering. Du skal have erfaring med flere softwarearkitekturmodeller, og forstå at analysere fordele og ulemper ved forskellige løsninger, og altid sætte kvaliteten i højsædet ved at sikre god ydeevne på alle parametre. Vi ser gerne at:

 • Du er uddannet datalog, ingeniør eller lignende på kandidatniveau
 • Du er måske Lead Developer med arkitektur-ansvar eller teknisk projektleder, og har mindst 5 års erfaring i denne rolle.
 • Du kan formulere dig flydende på dansk og engelsk, i skrift og tale.
 • Du er åben overfor nye teknologier, paradigmer og arbejdsmetoder
 • Du er hjemmevandt i den klassiske Java-stak og de velkendte arkitekturmønstre


Det vil være en fordel, hvis også

 • Du har erfaring med rollen som konsulent
 • Du har erfaring med Java, Groovy og Grails
 • Du har erfaring med Docker, jenkins og Kubernetes
 • Du har erfaring med Javascript-frameworks, f.eks. Vue.js eller Angular.
 • Du har én eller flere agile certificeringer
 • Du er villig til og interesseret i at lære andre sprog og teknologier


Hvem er Nine?

Vi er et it-konsulenthus – og det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger der styrker den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet, med lang levetid. Og løsninger der ikke bare effektiviserer, men udvikler vores kunders forretning.

Vi leder efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo. Du bringer nye ideer til bordet, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning, og forståelse for deres udfordringer og behov.

Vores konsulenter arbejder med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), Digital Post og Skat – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil få indflydelse på mange menneskers hverdag.

Vo tilbyder et fagligt spændende miljø, med dygtige kolleger, hvor du som Javaspecialist vil føle dig hjemme. Vi tror meget på faglig udvikling gennem interessegrupper, teknologiske oplæg, sparring med vores egne folk såvel som tekniske profiler udefra. Vi tilskynder at vore udviklere og arkitekter bidrager aktivt i Open Source projekter, samt deltager på konferencer som F.eks. QCon, JavaONE, Goto, Gr8Conf, Devoxx, JBoss World o.l.


Mere information og ansættelsesproces

Ønsker du at vide mere om rollen som Løsningsarkitekt kan du kontakte Talent Recruitment Manager, Christoffer Dahl på telefon 29890725 eller skrive til job@nine.dk. Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at møde dig og lære dig bedre at kende.

København, Danmark
Java, Softwarearkitekt
København, Danmark
Java, Softwarearkitekt

"At være udvikler i Nine er som at være på førsteholdet i konsulentbranchen. Når du taler med en kunde, har du altid ro i maven over at projektet, du er på, nok skal blive en succes"

Jesper Loose, Front-end udvikler