DevOps Engineer

Jobbeskrivelse

Som DevOps Engineer hos Nine vil du arbejde med kundernes driftplatform og cloudløsninger. Din rolle bliver at rådgive om, implementere og vedligeholde værktøjer, der sikrer continuous integration, continuous delivery og en release pipeline, som understøtter applikationsudvikling og -vedligehold med andre ord du faciliterer samarbejdet mellem projekterne og driftsorganisationen.

Du indgår i et tværfunktionelt team og arbejder med DevOps-opgaver, f.eks. automatisering af provisionering, continuous integration, test og releases/deployment – både on-premise og i cloud-infrastruktur. Du implementerer DevOps-metoderne i tæt samarbejde med udviklingsprojekterne og kundens driftsorganisation. Du bistår med driftsopgaver og udarbejder installations- og driftsdokumentation.

Som ansat i Nine kommer du til at arbejde på forretningskritiske projekter som udførende konsulent hos vores kunder. Du indgår i tværfaglige teams, og trives med at rollerne til tider overlapper. Du sætter en ære i at levere software af den højeste kvalitet. Du vil udvikle dig fagligt gennem opgaverne og gennem interne faglige arrangementer og eksterne konferencer i ind- og udland.

 

Rolle

Du rådgiver om, implementerer og vedligeholder værktøjer, der sikrer continuous integration, continuous delivery og en release pipeline, som understøtter applikationsudvikling og -vedligehold. Du faciliterer samarbejdet mellem projekterne og driftsorganisationen. Du sætter en ære i at levere software af den højeste kvalitet.

  Du indgår i et tværfunktionelt team og arbejde med DevOps-opgaver, f.eks. automatisering af provisering, continuous integration, test og releases/deployment – både on-premise og i cloud-infrastruktur. Du implementerer DevOps-metoderne i tæt samarbejde med udviklingsprojekterne og kundens driftsorganisation. Du bistår med driftsopgaver og udarbejder installations- og driftsdokumentation.
   

  Ansvarsområder

  DevOps, udvikling, drift, automatisering, infrastruktur, cloud og rådgivning om samme bliver din hverdag hos den kunde du bliver tilknyttet. Du får ansvar for sikre drift af kunders cloudløsninger og er får en vital rolle i det udviklingsprojekt(er) du er på.

  Provisionering af infrastruktur

  • Etablering af infrastruktur til drift af applikationer, typisk i forskellige miljøer til at understøtte en CI/CD pipeline
  • Fokus på Infrastructure as Code så provisionering af infrastruktur er kontrolleret og repeterbar

  Build pipelines & deployment

  • Konfigurer og vedligehold build-pipeline og build-servere Fokus på CI/CD-metoder som understøtter udviklernes behov 
  • Vedligeholde artefact-registrer til at indeholde images og charts etc.
  Systemovervågning og div. analyse
  • Etablering af distribueret loging og monitorering af systemer 
  • Support og overvågning af fjernsystemer i drift. 
  Cloudbehandling og -lagring
  • Rådgive om anvendelse af storage og godkendelser 
  • Etablere backup løsninger til cloud-storage


  Vi forventer at

  Som DevOps Engineer hos Nine kan din baggrund kan være meget divers. Du kan komme med erfaring som software-udvikler, infrastruktur specialist eller med anden relevant profil. 

  Vi ser gerne at du har en videregående uddannelse fra DTU, ITU, KU eller lignende med fx datalogi, Software design eller lignende med en appetit på operation. Du er flydende på Dansk og Engelsk, i skrift og tale og trives i at have den daglige kontakt med kunden og både rulle ærmerne op samt rådgive projektet i tæt samarbejde med kunden.


  Du skal have evnen til at omsætte kundebehov til handling og have forudgående erfaring med tre eller flere af følgende:

  • Microservices 

  • AWS

  • Azure

  • Docker 

  • Kubernetes og OpenShift

  • Terraforms

  • Webbaserede standardplatforme (fx Atlassian-produkter)

  • Applikationsservere (fx Tomcat)

  • Databaseservere

  • CI / CD-servere (Jenkins, Travis, Azure DevOps, TFS)

  • Scripting (Bash, Powershell, Python, Ansible, Terraform)

  Vores ideelle kandidat er nysgerrig af natur, interesseret i at lære andre sprog og teknologier og vigtigst af alt, har en positiv og samarbejdsvillig holdning. Du skal være i stand til at strukturere dine opgaver, arbejde uafhængigt og søge alle nødvendige oplysninger for at levere de bedst mulige løsninger. 


  Det vil være en fordel, hvis..

  • du har været en del af et DevOps-team

  • du har erfaring som Tech Lead

  • du har erfaring fra den offentlige eller den finansielle sektor  


  Om Nine

  Nine er et it-konsulenthus. Vi leverer specialudviklede it-løsninger der kombinerer dyb forretningsforståelse med teknologisk indsigt. Det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid, der styrker den offentlige forvaltning og vores kunders konkurrenceevne. Vi har brug for endnu flere dygtige konsulenter, der tør stå forrest og udfordre status quo.
  Vores konsulenter arbejder med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), og Skat – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil derfor få indflydelse på mange menneskers hverdag.

  Nine tilbyder et fagligt spændende miljø, med dygtige kolleger, hvor du som medarbejder vil føle dig hjemme. Vi tror meget på faglig udvikling gennem interessegrupper, teknologiske oplæg, sparring med vores egne folk såvel som tekniske profiler udefra. Vi tilskynder at vores medarbejdere bidrager aktivt i Open Source projekter, samt deltager på konferencer som F.eks. QCon, JavaONE, GOTO, Gr8Conf, Devoxx, JBoss World o.l.


  Mere information og ansættelsesproces

  Ønsker du at vide mere om rollen som DevOps Engineer kan du kontakte Talent Recruitment Manager, Christoffer Dahl på telefon 29890725 eller skrive til job@nine.dk. Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at møde dig og lære dig bedre at kende.