Gå til Indhold

DevOps Engineer

København, Danmark

Stillingsbeskrivelse

Brænder du for at sikre kvalitet og er du passioneret for DevOps og automatisering? Du sætter altid en ære i at levere software af den højeste kvalitet - så er du den vi leder efter. 


Som DevOps Engineer hos Nine vil du arbejde med kundernes driftplatform og cloudløsninger. Du indgår i et tværfunktionelt team og arbejder med DevOps-opgaver, f.eks. automatisering af provisionering, continuous integration, test og releases/deployment – både on-premise og i cloud-infrastruktur. Du implementerer DevOps-metoderne i tæt samarbejde med udviklingsprojekterne og kundens driftsorganisation. Du bistår med driftsopgaver og udarbejder installations- og driftsdokumentation.

Som ansat i Nine, kommer du til at arbejde på forretningskritiske projekter, som udførende konsulent hos vores kunder. Du indgår i tværfaglige teams, og trives med at rollerne til tider overlapper. Du sætter en ære i at levere software af den højeste kvalitet. Du vil udvikle dig fagligt gennem opgaverne, og gennem interne faglige arrangementer og eksterne konferencer i ind- og udland.

 

Rolle

Din rolle bliver både udførende og at rådgivende. Du skal implementere og vedligeholde værktøjer, der sikrer continuous integration, continuous delivery og en release pipeline som understøtter applikationsudvikling og -vedligehold. Med andre ord, faciliterer du samarbejdet mellem projekterne og driftsorganisationen. 


Du indgår i et tværfunktionelt team og arbejde med DevOps-opgaver, f.eks. automatisering af provisering, continuous integration, test og releases/deployment – både on-premise og i cloud-infrastruktur. Du implementerer DevOps-metoderne i tæt samarbejde med udviklingsprojekterne og kundens driftsorganisation. Du bistår med driftsopgaver og udarbejder installations- og driftsdokumentation.
 

Ansvarsområder

DevOps, udvikling, drift, automatisering, infrastruktur, cloud og rådgivning om samme, bliver din hverdag hos den kunde, som du bliver tilknyttet. Du får ansvar for sikre drift af kunders cloudløsninger, og får en vital rolle i det udviklingsprojekt(er) du er på.

Provisionering af infrastruktur

 • Etablering af infrastruktur til drift af applikationer, typisk i forskellige miljøer til at understøtte en CI/CD pipeline
 • Fokus på Infrastructure as Code, så provisionering af infrastruktur er kontrolleret og repeterbar

Build pipelines & deployment

 • Konfigurer og vedligehold build-pipeline og build-servere, og fokus på CI/CD-metoder, som understøtter udviklernes behov 
 • Vedligeholde artefact-registrer til at indeholde images og charts etc.
Systemovervågning og div. analyse
 • Etablering af distribueret loging og monitorering af systemer 
 • Support og overvågning af fjernsystemer i drift. 
Cloudbehandling og -lagring
 • Rådgive om anvendelse af storage og godkendelser 
 • Etablere backup løsninger til cloud-storage


Stillingskrav

Som DevOps Engineer hos Nine kan din baggrund kan være meget divers. Du kan komme med erfaring som software-udvikler, infrastruktur specialist eller med anden relevant profil. Vi ser gerne at du har en videregående uddannelse fra DTU, ITU, KU eller lignende med fx datalogi, software design eller lignende, med en appetit på operation. Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale, og trives i at have den daglige kontakt med kunden.


Du skal have evnen til at omsætte kundebehov til handling, og have forudgående erfaring med tre eller flere af følgende:

 • Microservices 

 • Cloud services (Azure, AWS el. Google cloud)

 • CI / CD-servere (Jenkins, Travis, Azure DevOps, TFS)

 • Docker, Kubernetes og OpenShift

 • Terraforms

 • Webbaserede standardplatforme (fx Atlassian-produkter)

 • Applikationsservere (fx Tomcat)

 • Databaseservere

 • Scripting (Bash, Powershell, Python, Ansible, Terraform)

Vores ideelle kandidat er nysgerrig af natur, interesseret i at lære andre sprog og teknologier og vigtigst af alt, har en positiv og samarbejdsvillig holdning. Du skal være i stand til at strukturere dine opgaver, arbejde uafhængigt og søge alle nødvendige oplysninger for at levere de bedst mulige løsninger. 


Det vil være en fordel, hvis..

 • Du har været en del af et DevOps-team

 • Du har erfaring som Tech Lead

 • Du har erfaring fra den offentlige eller den finansielle sektor  


Om Nine

Nine er et it-konsulenthus. Vi leverer specialudviklede it-løsninger der kombinerer dyb forretningsforståelse med teknologisk indsigt. Det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid, der styrker den offentlige forvaltning og vores kunders konkurrenceevne. Vi har brug for endnu flere dygtige konsulenter, der tør stå forrest og udfordre status quo.
Vores konsulenter arbejder med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), og Skat – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil derfor få indflydelse på mange menneskers hverdag.

Nine tilbyder et fagligt spændende miljø, med dygtige kolleger, hvor du som medarbejder vil føle dig hjemme. Vi tror meget på faglig udvikling gennem interessegrupper, teknologiske oplæg, sparring med vores egne folk såvel som tekniske profiler udefra. Vi tilskynder at vores medarbejdere bidrager aktivt i Open Source projekter, samt deltager på konferencer som F.eks. QCon, JavaONE, GOTO, Gr8Conf, Devoxx, JBoss World o.l.


Mere information og ansættelsesproces

Ønsker du at vide mere om rollen som DevOps Engineer kan du kontakte Talent Recruitment Manager, Christoffer Dahl på telefon 29890725 eller skrive til job@nine.dk. Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at møde dig og lære dig bedre at kende.

København, Danmark
DevOps
København, Danmark
DevOps

"At være udvikler i Nine er som at være på førsteholdet i konsulentbranchen. Når du taler med en kunde, har du altid ro i maven over at projektet, du er på, nok skal blive en succes"

Jesper Loose, Front-end udvikler